Κλινική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Δρ. Αλεξάνδρα Πάλλη

Advice By Phone

Αναλαμβάνει ενήλικες, ζευγάρια και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες από όλο το φάσμα της Ψυχοπαθολογίας, εξαιτίας κάποιας χρόνιας νόσου ή επειδή βρίσκονται μπροστά σε σημαντικές αλλαγές, αποφάσεις ή κρίσεις της ζωής του.

Παράλληλα με την κλινική της εργασία, διοργανώνει σεμινάρια για την επικοινωνία σε εταιρείες αξιοποιώντας τις τεχνικές της ψυχοεκπαίδευσης.

Ανακοινώσεις

Άρθρα

Η επιστήμη της εργασίας από απόσταση

Η επιστήμη της εργασίας από απόσταση

Η εργασία από απόσταση δεν είναι πλέον μια επιλογή αλλά μια ανάγκη που μας αιφνιδίασε  και άλλαξε κυριολεκτικά με μεγάλη ταχύτητα τον τρόπο που δουλεύουμε. Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε σωστά τα νέα δεδομένα, ώστε το νέο

1 2

Έντυπα - Οδηγοί για κοινό

Βιογραφικό

Η Αλεξάνδρα Πάλλη είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. Αριστούχος του Γουτεμβέργιου Πανεπιστημίου του Mainz Γερμανίας και αριστούχος Διδάκτωρ της Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών – ΕΚΠΑ.

Η διδακτορική διατριβή της έχει αντικείμενο την επικοινωνία σε οικογένειες που ένα παιδί ή ενήλικας παρουσιάζει ψυχοπαθολογία.

Έχει μετεκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις  σε ψυχοθεραπείες περισσότερων κατευθύνσεων, στην Ελλάδα, στην Γερμανία, στην Αγγλία στην Ιταλία και στην Αμερική. Εφαρμόζει την συστημική ψυχοθεραπεία, την συμπεριφορική θεραπεία οικογένειας και την ψυχοεκπαίδευση.

Επικοινωνία